Share |

Хаджигаев и Петър Докладал обсъдиха инвестиционната програма на ЧЕЗ за Област Благоевград - 2012 г.

Хаджигаев и Докладал обсъдиха работата на ЧЕЗ за подобряване на качеството на доставките на електроенергия

Областният управител Костадин Хаджигаев и Заместник областният управител Бисер Михайлов се срещнаха с Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България, Стефан Апостолов – Изпълнителен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“, Цветомир Ралчев – Директор „Управление на дружеството“, „ЧЕЗ Разпределение България“ и други представители на дружеството.

Г-н Хаджигаев и г-н Докладал обсъдиха работата на ЧЕЗ за подобряване на качеството на доставките на електроенергия и обслужването на клиенти на територията на Област Благоевград, планираната от ЧЕЗ инвестиционна програма за 2012 г. за областта и подписването на Меморандум за сътрудничество с общините.

Срещата на ръководния орган на ЧЕЗ с кметове на общини на територията на Област Благоевград откри Заместник областния управител Бисер Михайлов, като пожела активния диалог и успешното сътрудничество между властите в областта и „ЧЕЗ Разпределение България“ да гарантира сигурността и надеждността на електрозахранването с нови инвестиционни проекти, които да се реализират на територията на Област Благоевград.

eXTReMe Tracker