Share |

Министър Тотю Младенов ще посети Варна и Бургас

Тази вечер Младенов ще направи внезапни проверки на заведения във Варна

Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще открие модернизирана дирекция „Бюро по труда” във Варна утре. Началото е в 12:00 часа, след което е предвидено изявление пред медиите. В 13:00 часа министър Младенов ще се срещне с представители на бизнеса и местната власт в областта и бенефициенти по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” в Голдън Тюлип – бизнес хотел Варна.

На следващия ден министър Младенов ще открие Център за обществена подкрепа в община Неделино, област Смолян. Началото е в 9:30 часа. Центърът за обществена подкрепа стартира дейността си в рамките на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Със средства по проекта са извършени строително-ремонтни работи, като центърът е обособен и оборудван. На откриването ще присъства и кметът на община Неделино Стоян Беширов.

По-късно през деня министър Младенов ще открие фотоизложба на Oперативна програма „Развитие на човешките ресурси” в Бургас. Изложбата под надслов „С нас те направиха първата крачка и успяха” се провежда в рамките на Годишно информационно събитие за 2012 г. на ОПРЧР.

Тази вечер, след 22:00 часа, министър Младенов, заедно с инспектори от Главната инспекция по труда, ще направи внезапни проверки на заведения във Варна за спазване на трудовото законодателство. Същите проверки ще бъдат извършени от министъра и в неделя, 17 юни 2012 г., в Бургас.

eXTReMe Tracker