Share |

Intel разкри новите дизайни на продукти работещи под Windows* 8

Intel Corporation и нейни партньори производители на оригинално оборудване (OEM) обявиха днес първата вълна от нови дизайни на таблети и convertible таблети, базирани на Intel Core® vPro™, Intel® Core™ и Intel® Atom™ процесори, включително новият Atom процесор Z2760 (известен преди под кодовото име “Clover Trail”).

Acer*, ASUS*, Dell*, Fujitsu*, HP*, Lenovo*, LG Electronics*, Samsung* и ZTE* ще предлагат редица нови и с пълна функционалност таблети, базирани на Intel.
Базираните на Intel таблети и convertible таблети предлагат на потребителите най-доброто изживяване с Windows* 8 и предоставят редица нови характеристики от усъвършенствани медиа възможности до вградена сигурност за корпоративните клиенти.

Базираните на Intel таблети с Windows 8 са оптимизирани за мобилност, предоставят поддръжка за Windows потребителски интерфейс и поддържат гъвкавост, за да поддържат милиони от съществуващи приложения, както и пълен набор от устройства и други периферни устройства като принтери.

Нов Intel® Atom™ процесор Z2760, разработен специфично за Windows 8, предлага изключителен живот на батерията и always-on технология в елегантни дизайни, които са по-леки, по-отзивчиви и позволяват множество опции за потребителите на мобилни устройства.

eXTReMe Tracker