Част от детско-юношеския волейбол в Благоевград минава под егидата на „Пирин Хайстер-ЛТУ“

По-голямата част от детско-юношеските групи по волейбол в Благоевград ще преминат под егидата на „Пирин Хайстер-ЛТУ“. Това стана ясно на пресконференция на ръководството на отбора, състояла се в община Благоев град.

По думите на президента на клуба Стефан Чолаков „при този ентусиазъм на децата за тренировки, няма как победите да закъснеят. С идването си в Благоевград декларирахме, че искаме да развием всичко, което е постигнато до момента. Това е и причината детските формации да преминат към „Пирин Хайстер- ЛТУ“, сподели още президентът на отбора.

От своя страна, старши треньорът на мъжкия състав Христо Илиев, изрази пълната си увереност, че „работата в синхрон ще донесе неминуемо успехи и развитие на детския волейбол в Благоевград“.

На пресконференцията присъства и бившият волейболен национал Андрей Жеков, който проведе последните тренировки на младите таланти. Той подчерта, че след всяко следващо занимание, все повече деца проявяват интерес и групите се увеличават значително.

В рамките на срещата с медиите, бяха представени и треньорите на младите гарнитури на отбора- Васил Тасков и Николай Алексиев.