Share |

Коледният концерт на учениците от НХГ изпълни до краен предел зала „Яворов”

Зала „Яворов” не успя да побере всички желаещи да видят празничния коледен концерт на младите таланти от Националната хуманитарна гимназия “Св. св. Кирил и Методий”.

В богатата програма на събитието, което се проведе в делничната вечер на 20 декември, бяха включени изпълнения на възпитаниците от класовете по джаз и поп пеене, като творбите си представиха и музикантите от квартет „Китари”, Народен хор и Джуниър брас бенд.

С изпълненията си, заявка за бляскава музикална кариера направиха всички участници, сред които се откроиха Христина Ангелова, Елица Танчева, София Арабаджиева, Лъчезар Ангелов, Евгени Петрунов, Денис Боянски, Марио Донев, Мартин и Кристиян Пищолски, Антоан Митов, Анелия Трендафилова, Елизабет Йовева, Марио Тодорски, Ивана Дякова и Яница Рагева.

Гвоздей на програмата бе колективно изпълнение на емблематичната за Коледа песен “Happy Christmas”, а в заключение директорът на НХГ Марин Митов благодари на гостите и изпълнителите и пожела на всички много сбъднати желания в празничната нощ.

eXTReMe Tracker