Share |

ОФК “Пирин” с красива победа над „Пирин” Разлог

С ефектното 4:3 победиха днес футболистите на „Пирин” Благоевград съименниците си от Разлог, в мач игран в Ново Делчево пред около 150 зрители. Срещата бе изпълнена с обрати и красиви изпълнения и зарадва привържениците на двата отбора в топлото време.

Благоевградчани поведоха още в третата минута след хубав пробив на Николай Димиров през центъра на отбраната. В 21-та минута Фикиин от символичните гости изравни с гол от воле. Няколко минути по-късно Костов за зелените можеше да отбележи с глава след центриране на Стоев, но ударът му мина покрай вратата. Грешка на Аршинков в 35-та минута доведе резултата до втори гол за Пирин дело на Калайджиев. През втората част и двата състава претърпяха доста смени, а разложанлии по-бързо се адаптираха към новата обстановка и обърнаха резултата за няколко минути с голове на Чаворски и Фикиин, които се възползваха от груби грешки в отбрана на благоевградчани. Пиринци не се стъписаха и натиснаха, настанявайки се трайно в наказателното поле на Разлог. В 60-та минута на срещата Николов изпусна стопроцентово положение след като ударът му от воле мина над гредата . В 68-та минута Андреас Васев центрира отлично и Хаджииванов отбеляза с глава за 3:3. В 90-та минута прекрасна контра на Пирин бе завършена от Васев, който се поздрави с победния гол за орлетата.

Състава на Пирин в днешната среща:
Васев, Тафров, Сандев, Самокишев, Стоев, Б.Васев, Балтов, Калайджиев, Благоев, Димиров, Костов. След почивката в игра се появиха Бахтарлиев, Мартин Иванов, Таиров, А. Васев, Кацимерски, Григоров, Хаджииванов, Николов и Гълъбов.

eXTReMe Tracker