11 двойки честваха своите „златни” и „сребърни сватби” в Сандански

Изключителната организация и тържественост на събитието впечатлиха семействата, които бяха посрещнати със сладка пита с локум.
Всички гости имаха възможност да се насладят на празничната програма, която започна с Младежкия духов оркестър към община Сандански, който повдигна настроението и заваляха наздравиците. Секретарят на община Сандански Лидия Матеева приветства всички с цитат от „Колко си хубава” на Христо Фотев и пожела на празнуващите много здрава, уют и любов. Кулминацията на вълнуващия за всички празнуващи ден бе възможността всички двойки да „преподпишат” своите бракове в присъствието на длъжностно лице по гражданско състояние Марияна Георгиева в Летописната книга на община Сандански
Всяко семейство получи и по бутилка шампанско, осигурено от кмета на общината Андон Тотев. Празникът завърши късно вечерта и всички двойки изключително щастливи и усмихнати не пропуснаха да благодарят на организатора-община Сандански за предоставената възможност да отбележат този важен ден в живота на всеки.