Share |

Кметовете Камбитов, Фандъкова и Паунов връчват награда за „Културно събитие на годината“ на церемонията на БГ Радио

Това ще стане утре на церемонията на годишните музикални награди на БГ Радио, която за втора поредна година ще се проведе в столицата на Югозапада – Благоевград.
Инициативата на тримата градоначалници е част от участието на София и Югозападния регион в конкурса за Европейска столица на културата през 2019, където Благовград, София, Перник и Кюстендил се състезават със съвместна кандидатура.
Церемонията по връчване на Годишните музикални награди на БГ РАДИО повече от 10 години е най-очакваното събитие от артисти и публика на родната музикална сцена и всяка година медията успява да събере на една сцена най-ярките и любими изпълнители на България. „Харесай българската музика“ с БГ РАДИО започва на 9 май в 21 часа на централния площад в Благоевград. Заедно с водещия Любо Киров, на сцената ще стъпят 100 Кила, Ангел и Моисей, Били Хлапето, Б. Т. Р., Графа, Дивна, Жана Бергендорф, Играта, Камелия Тодорова, Криско, Лео, Маги Джанаварова, Мариана Попова, Мария Илиева, Невена, Печенката, Прея, Сантра, Сигнал, Соня Мембреньо, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, D2, Dexter, Pavell & Venci Venc’, VenZy.

eXTReMe Tracker