Театрални празници в Разлог „Звездите на театъра 2014”

Огромен интерес предизвика програмата на Театралните празници в Разлог „Звездите на театъра 2014”. Високо рейтинговите представления привличат зрители от региона и столицата, като организаторите отчитат бум на продадени билети за 7-те представления, които ще се играят от 24 до 30 юни.
Билети се продават всеки работен ден от 10 до 19 часа, в събота от 10 до 16 часа, в неделя от 10 до 14 часа, пред сградата на общинска администрация Разлог. Цените на билетите са от 8 и 10 лева. Всички постановки ще бъдат изиграни в големия салон в НЧ „15 септември 1903-1909г.” Разлог от 20 часа.
Филип Гьошев от Разлог и неговия 9-годишен син Благовест избраха да гледат постановката „Смях в залата” и купиха билети за цялото семейство. Росен Гаджански от София ще съчетае почивка в Разлог и посещение на театралните празници. Той закупи билети за него и цялото му семейство за всички постановки от 24 до 27 юни.
Продадените билети до сега регистрират изключително голям интерес към "Смях в залата” с режисьор Асен Блатечки, авторския спектакъл на Камен Донев "Възгледите на един учител за всеобщата просвета", "Скъперникът" от Молиер", както и „Волпоне".
Предпочитана постановка от тийнейджърите е "На другата сутрин" на Сатиричен театър "Алеко Константинов”. Спектакълът, в които играе Асен Блатечки "Възвишение", също бързо събира публика. Предпочитана постановка е и "Работно време" с автор и режисьор Камен Донев.
Театралните празници в Разлог „Звездите на театъра 2014” се организират от Община Разлог и Нона Йотова, с подкрепата на Mtel, Кинтекс, Първа инвестиционна банка, хотелски комплекс „Банско Роял Тауърс”, фирма „Сарай”, ЕТ „Лилия Гюрова”.