Откриха театралните празници в Разлог

Инж. Красимир Герчев Кмет на Община Разлог и Нона Йотова обявиха пред 650 души публика Театралните празници в Разлог „Звездите на театъра” за открити. Преди това актьори преминаха по червен килим и арка с цветя, духова музика посрещаше публиката.
„Театралните празници в Разлог се провеждат за трета поредна година. Изкупените билети, огромния интерес към всичките 7 постановки показва, че това събитие с основание е включено в културния ни календар.”, коментира инж. Красимир Герчев.
Изключително силно начало на театралните празници „Звездите на театъра” даде постановката „Смях в залата”. И наистина смехът в залата изобилстваше, имаше го до сълзи.
"Смях в залата" е блестящ фарс, с вълнуващ и смешен сюжет за пътуваща театрална трупа, която тръгва на турне в Америка с амбицията да покори публиката и Бродуей.В нея участват Асен Блатечки, Калин Врачански, Яна Маринова, Стефан Щерев – Чечо, Добриела Попова, Васил Банов, Алексей Кожухаров, Невена Бозукова – Неве, Милена Маркова – Маца. Зрителите станах свидетели не само на това, което се случва на сцената, но и зад кулисите. Любов и интриги, майсторски заплетени от английския драматург Майкъл Фрейн.
Първата театрална вечер завърши с нестихващи аплодисменти, дълбоки поклони от артистите, много цветя и много усмихнати лица.