Закриха театралните празници в Разлог

Инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог и актрисата Нона Йотова обявиха тазгодишните театралните празници в Разлог „Звездите на театъра” за най-успешните до сега. Това се случи след края на „Волпоне” - седмата театрална постановка от програмата на театралната седмица.
Над 3000 души посетиха театралните вечери от 24 до 30 юни в Разлог. Това е най-високата посещаемост на театрални постановки за последните 3 години, в които се провежда „Звездите на театъра”. Изключително силните театрални постановки привлякоха както много местни зрители, така също и публиката от цялата област и столицата.
В столица на културата се превърна Разлог през изминалите 7 дни. Във фейсбук Елка Дурева написа „Разлог винаги е бил център на култура - спомнете си оперетите в Читалището -"Розички от балкана", Българи от старо време" и др. и то самодейни! Какъв четиригласен хор имаше! Не може да се изброи и посочи всичко, но има с какво да се гордеем.”
Театралните празници в планинския град дадоха още един повод за гордост на жителите му и успяха да привлекат вниманието на цялата страна.