Share |

Пирин на подготовка в Турция за новия полусезон

wikimedia

Отборът на Пирин (Благоевград) замина на подготовка в Турция, където ще изиграе пет контролни срещи. Благоевградчани летяха до Алания в събота в състав от 23 футболисти и ще делят хотел със състава на Славия. Планът е орлетата да останат в южната ни съседка до 5 февруари и да изиграят пет контролни срещи.

    Тимът от Благоевград не мина първия си тест, като на 30-и януари загуби с 1:2 от шестия в украинското първенство Ворскла (Полтава). На 2 февруари “орлетата” допуснаха поражение с 0:1 и от Нефтохимик (Нижнекамск). На 4-и отборът се изправи срещу местния Аланияспор (Алания), но отстъпи с 0:3. Последната проверка е с Миедж Легница на 9-и от 17:00.

    Остава още време до началото на пролетния полусезон, но предстартовата футболна треска със сигурност е обзела любителите на българския футбол. И докато чакаме Монтана (Монтана) и Лудогорец (Разград) да се изправят един срещу друг в първия мач за годината, можете да поддържате състезателния дух с няколко игри за смартфон.

1. Candy Crush Saga [Android] [Apple] - Едва ли не сте чували за тази игра, но все пак ето за какво става дума.   Играчът размества цветни “бонбони” наредени върху дъска, като целта е да се наредят три или повече “бонбона” с еднакъв цвят. Когато това стане, “бонбоните” изчезват. Минавате на следващо ниво, когато дъската остане празна.

2. Asphalt Extreme [Android] [Apple]  - За любителите на автомобилни спортове. Asphalt Extreme често попада в класации за популярни игри за телефон. Играчът кара офроуд автомобили и дори можете да играете в мрежа. Въпреки че играта е безплатна, има допълнителни екстри срещу заплащане.

3. PokerStars [Android] [Apple]  - Ако си падате по игрите с карти, можете да поиграете на телефона. Можете да участвате в турнири, както и да научите тънкостите на играта чрез обучителните материали, които се съдържат директно в приложението.

4.Fallout Shelter [Android] [Apple]  - Изключително популярната игра за компютри си има и мобилна версия. Сюжетът разказва за постапокалиптичен свят, в който главния герой управлява подземен бункер, пълен с малкото оцелели от ядрена атака. Целта на играта е да поддържате духа на живеещите в бункера, както и да ги предпазите от опасностите, които се крият извън солидните му стени.

5. 8 Ball Pool [Android] [Apple]  - Най-популярният симулатор на билярд. Ако ви липсва играта в някой бар, можете да поиграете на телефона. Играта предлага множество нива, както и възможност да се състезавате в турнири.

Докато чакаме първия съдийски сигнал на нашето първенство за 2017-а, тези игри тези игри ще направят чакането по-интересно. А, и, електронните игри са спорт - даже си имат федерация.

eXTReMe Tracker