Share |

Втора предварителна кандидатстудентска сесия в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Стартира приемът на заявления за явяване на изпити за втората кандидатстудентска сесия в Югозападния университет „Неофит Рилски“ - Благоевград.

Кандидат-студентите, желаещи да се обучават в университета, подават документи за явяване на писмените изпити, които ще се проведат на 22 и на 23 април. Документите се подават до 20 април в Учебен корпус № 1 на университета; онлайн или в кандидатстудентските бюра в страната. Заявления онлайн за явяване на изпити се подават до 18 април. Кандидатстудентските бюра, работещи в други градове на страната, приемат документи до 19 април.

На 22 април кандидат-студентите могат да се явят на изпити по български език, история на България, география на България, биология, математика и английски език. На същата дата ще се проведат и практическите изпити по вид спорт, по рисуване, по музика за специалностите „Педагогика на музикалното изкуство“, „Изпълнителско изкуство (народни инструменти или народно пеене)“, „Изпълнителско изкуство (поп и джаз пеене)“ и „Електронни технологии в музиката“. На 23 април 2017 г. ще се състои практическият комплексен изпит по физическа подготовка.

Редовната кандидатстудентска изпитна сесия ще се проведе през месец юни. Желаещите да се явят на изпитите, които ще се проведат на 7, 8 и 9 юни 2017 г., могат да подадат своите документи от 29 май до 5 юни 2017 г.

eXTReMe Tracker