Share |

Свършиха местата в хотелите за „Francofolies - Благоевград“

Броени дни остават до най-голямото и очаквано музикално събитие в България- “Francofolies. Благоевград 2017“. Събитието, което превръща в световна музикална сцена Благоевград, ще се проведе на 17 юни, а началният час е от 17.30 часа.

Мястото тази година е различно и специално модернизирано- новият парк „Македония“ , в района на бившите казарми. Меломаните ще имат възможност да видят на живо френската изпълнителка с най- нежния глас Имани, както и пионера на електро суинг музиката Паров Стелар, заедно с неговата банда. Звездното присъствие ще допълнят македонската група „Фолтин“ и българският DJ Marten, с които започва дългоочакваният фестивал.
Хиляди са желаещите да станат част от музикалното събитие и изненадите, които Община Благоевград и нейните френски партньори са подготвили на 17 юни.

Всички хотели вече са запълнени. Жителите на Благоевград също могат да се включат и да създадат нови приятелства около провеждането на „Франкофоли. Благоевград“, ако имат квартира, която желаят да отдадат под наем по време на фестивала. Те могат да я обявят в Туристически културно-информационен център в Благоевград. Той се намира на площад „Георги Измирлиев“, разположен между Американския университет в България и сградата на Община Благоевград. Повече информация, желаещите да наемат или отдадат квартира под наем за фестивала, могат да получат в Туристически културно- информационен център. Сводните места са обявени на страницата на Община Благоевград, раздел „Календар“- www.blgmun.com, както и във фейсбук страницата на събитието „Francofolies. Blagoevrgad, Bulgarie”.

eXTReMe Tracker