Share |

Петрич ще събере съпричастни на кампанията „От любов към живота“ в благотворителен концерт

Благотворителното събитие е организирано в подкрепа на жените, борещи се с рака на гърдата

С думите „Предварително ти благодаря, защото да даряваш е взаимност!“ ще се проведе благотворителен концерт в град Петрич. Той е в подкрепа на кампанията „От любов към живота“ на Avon.

Събитието ще се състои на 21 октомври (събота) от 18 часа. На сцената в читалище „Братя Миладинови“ безвъзмездно ще се изявят Младежки театър „Маските“, Мария Гогушева, Ванина Калъпсъзова, Танцов състав „Пиринска Магия“, Клуб за модерни танци и балет „КРИСТАЛ“ и Моисей.

Всеки, които желае да се наслади на концерта и да бъде част от кампанията, може да закупи покана, към която ще получи розов благотворителен продукт. Стойността на поканата е 10 лв и може да се закупи от Гергана Тодорова на телефон 0885682468, както и в бутик за цветя „Виоли“, намиращ се на ул. „Цар Борис III“ 40 гр. Петрич.
100% от печалбата от розовите благотворителни продукти, Avon традиционно дарява на партньора си в България – фондацията „Една от 8“. Събраните средства отиват в подкрепа на жените, борещи се с рака на гърдата и техните семейства. Те ще продължат да получават безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа помощ.
В сърцето на тазгодишната кампания „От любов към живота“, която се провежа за 16 поредна година, са Посланиците на хуманността. 20 дами, които със своята енергия и ентусиазъм допринасят посланието на кампанията да достига до повече хора и те да подкрепят каузата с поръчката на благотворителен продукт, бяха избрани за Посланици на хуманността. Организаторът на концерта в Петрич е един от посланиците – Гергана Тодорова (зона Благоевград) със съдействието на Зонален мениджър Снежанка Шалганова.

Подобни блоготворителни концерти бяха организирани и в Пловдив, Хасково, Варна, Казанлък, а още такива предстоят отново във Варна и в Благоевград.

На специалния сайт – www.thankyou.bg, който беше създаден тази година, може да научите всичко необходимо за кампанията „От любов към живота“. Как да я подкрепите или пък да прочетете полезни съвети и препоръки за превенция и профилактични самопрегледи.

eXTReMe Tracker