Share |

Новини от "Политика"

Кандидатите за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева, вицеадмирал Пламен Манушев, както и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов бяха посрещнати в Благоевград от кмета д-р Атанас Камбитов.

Правителството на Бойко Борисов полага максимални усилия да подобри условията , в които работят хората в социалните центрове и потребителите на тези центрове да живеят по-добре. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща в парламента с хора, ползващи различни социални услуги и живеещи в защитени жилища в Благоевград.

Заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева и Димитър Делчев, народен представител от ДБГ от РБ, ще вземат участие в дискусия на тема "Възможности за икономическо развитие на Благоевградска област" днес, по покана на заместник-областния управител на Област Благоевград Анна Бистричка.

ГЕРБ е системна партия, която генерира обществена енергия, благодарение на усилията на дамите в ГЕРБ. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с представителки на Жени ГЕРБ-Благоевград в Народното събрание.

Младежи ГЕРБ от структурите на партията в Сатовча, Белица и Якоруда проведоха отчетно-изборни събрания за номиниране на нови общински ръководства.

Най-старото дружество на ВМРО в страната - МД „Вардар”от Благоевград на свое заседание предложи Красимир Каракачанов за своя кандидатура ,за председател на ВМРО-БНД на предстоящия конгрес на Организацията, на 17 април, 2016 година в София.

Представители на Младежи ГЕРБ-Петрич проведоха отчетно-изборно събрание и номинираха ново общинско ръководство.

Народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева проведе приемен ден в Симитли.

Народният представител от ГЕРБ – Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева провежда днес приемен ден за граждани на община Симитли.

Младежи ГЕРБ в Благоевградска област започнаха отчетно-изборните събрания в 14-те общински организации в областта.

Народният представител от ПП ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева проведе приемен ден в Благоевград.

В Благоевградска област ГЕРБ постигна много добри резултати, като разшири влиянието си и вече има шест общински кметове, двама от тях са в две големи общини. Сега пред тях, както и пред кметовете на села и общинските съветници предстои много работа, много срещи с хората. Това заяви председателят на Пaрламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на областно събрание на структурата на ГЕРБ, проведено снощи в Благоевград.

И на тези избори ГЕРБ е първа политическа сила в Благоевградска област, като за кандидатите на ГЕРБ за кметове и общински съветници са гласували 74 073 от гласоподавателите, което е близо 42%.

ГЕРБ ще проведе пресконференция за резултатите от местните избори в Област Благоевград на 6 ноември 2015 година.

ПП ВМРО–БНД заяви категоричната си подкрепа за д-р Атанас Камбитов като кандидат за кмет на Благоевград.

В Община Благоевград ще се проведат консултации с представители на партии и коалиции за определяне състава на Общинска избирателна комисия.

Настоящият кмет на община Благоевград д-р Атанас Камбитов бе представен официално като категоричен кандидат за втори мандат от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Структурата на Жени ГЕРБ - Благоевград проведе отчетно-изборно събрание, на което бяха направени номинации за избор на ново клубно ръководство.

МГЕРБ в Благоевградска област вече има ново ръководство.

В понеделник, 25 май, беше избрано ново ръководство на структурата на „Движение България на гражданите“ в община Сандански.

В понеделник, 25 май, Димитър Делчев, секретар на Парламентарната група на Реформаторски блок, член на правната и вътрешна комисии в парламента, ще посети Благоевград и Сандански.

За да развиваме Община Гърмен, трябва да положим максимално усилия да спечелим местните избори. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.- председател на партията Цветан Цветанов на среща с членове от общинската структура на ГЕРБ в Гърмен.

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов е достоен и ценен авторитет, доказал се през този мандат. Коментира за председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по повод кандидатите за предстоящите кметски избори в област Благоевград.

МГЕРБ – Благоевград проведе областно отчетно-изборно събрание.

eXTReMe Tracker