Share |

Новини от "Полиция"

Гениално, истинско, честно момче, което всички обичахме.

Между 15 и 23 септември правоохранителните органи от 34 държави, сред които и България, проведоха под координацията на Европол мащабна операция под кодовото наименование „Архимед", насочена срещу дейността на организирани престъпни групи в ЕС.

26-годишният Н. Димитров от Сандански е загиналият при тежката катастрофа край Градешница.

При успешна акция по линия на противодействие на производството на наркотични вещества, от полицейски служители на РУП-Сандански, са открити и унищожени 302 кг. канабис

ОДМВР-Благоевград съобщава за нов вид телефонна измама, при която чрез телефонно обаждане се съобщава на лицето, че е спечелило награда от магазин за ел.техника от голяма търговска верига, като за да получат наградата си е необходимо да се обадят на определен номер на мобилен телефон.

Във връзка с продължаващите опити за телефонни измами, ОД на МВР-Благоевград призовава гражданите за повишено внимание и проява на мнителност по отношение на лица, които чрез телефонно обаждане ги въвеждат в заблуждение с цел получаване на парични суми.

Успешната полицейска акция е приключила около 14:20 часа, съобщи за Дарик кметът на селото Иван Андонов. Извеждането на Митков от семейната му къща е преминало без инциденти.

Психично болен мъж пребил баща си и след това се барикадирал в дома си в село Черниче. Около 16.45 часа от село Черниче на телефон 112 е подаден сигнал от съсед, че 40-годишният Васил Митков, който е с психични отклонения, бие баща си. На място пристигнали три патрулки и линейка.

В резултат на проведени издирвателни мероприятия, от полицейски служители на РУП-Сандански, е задържана М.Д./28г./ от гр.София.

Дупнишки полицаи са установили извършителите на кражба на 40 литра ракия и ел. кабел от къща в Сапарева баня.

26-годишна жена от с. Крайници е катастрофирала снощи на Яхиновско шосе в Дупница.

През изминалото денонощие служители на РСПБЗН-Разлог са реагирали на два сигнала за възникнали пожари

В резултат на незабавно проведени издирвателни мероприятия, от полицейски служители на 02 РУП-Благоевград, са установени седем момчета от Благоевград

Полицейски служители на 02 РУП-Благоевград работят по установяването на извършителите на увреждане на около 15 надгробни паметници и плочи

През изминалите почивни дни четирима водачи на МПС, шофиращи с наличие на алкохол в кръвта над 1,2 промила, са установени от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

При извършената проверка в автомобила са открити около 110 бр. кутии цигари без наличен задължителен бандеролен знак.

От полицейски служители на РУП-Банско, около 23:55 часа на 22 февруари, на ул.”Княз Борис I” в Банско, е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес”, управляван от А.М./26г./ от Банско.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия, от полицейски служители на РУП-Сандански, е задържан М.И./20г./ от с.Микрево, общ.Сандански.

Досъдебно производство е образувано в ОДМВР – Кюстендил, срещу 36-годишния Р.Г. за претъпление против данъчната система.

Кюстендилският окръжен съд спря делото за отнемане на имуществото на Пламен Галев и Ангел Христов, заведено от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ). Искът е на стойност 4 250 189.12 лв.

62 800 къса контрабандни цигари в тайник на лек автомобил откри мобилен митнически екип в района на ГКПП Кулата.

Полицаят Иван Лулеов от разложкото село Баня, който застреля крадец на кабели, е на свобода.

Англичанин е открит мъртъв в хотел "Феникс II" в Банско. Сигнал за инцедента е подаден днес следобед.

eXTReMe Tracker