Share |

Новини от "Спорт"

За поредна година в Благоевград ще се проведе втори кръг от Национален шампионат по Планинско изкачване „Благоевград- 2017“. На 22 и 23 април пътят към Делвино ще се превърне в състезателно трасе на високите скорости и спортните коли.

Община Благоевград ще посвети Великденската си програма на благотворителна кауза. Тя е в подкрепа на бившия футболист на ОФК „Пирин“ Васил Иванов Мадолев.

За поредна година Община Благоевград е предвидила спорни занимания за учениците по време на ваканцията.

Отборът на Пирин (Благоевград) замина на подготовка в Турция, където ще изиграе пет контролни срещи. Благоевградчани летяха до Алания в събота в състав от 23 футболисти и ще делят хотел със състава на Славия. Планът е орлетата да останат в южната ни съседка до 5 февруари и да изиграят пет контролни срещи.

Изключително интересно и динамично започна първият ден от IV Международен детски футболен турнир „Купите на Община Благоевград“.

Футболисти на една от най-добрите и продуктивни футболни школи в цяла Европа пристигат в Благоевград за участие в IV международен детски футболен турнир „Купите на Община Благоевград“.

Изключително интересни групи определи жребият за срещи в IV международен футболен турнир за деца, родени през 2003 и 2004 година- „Купите на Община Благоевград“.

Завърши Държавният индивидуален шампионат по акробатка, който се проведе в зала „Скаптопара“ в Благоевград.

Благоевград ще бъде домакин за първа година на Държавния индивидуален шампионат по акробатика.

Децата на ОФК „Пирин“ Благоевград, родени през 2002 година, ще вземат участие в престижен международен футболен турнир тази седмица по покана на ФК „Войводина“.

Кметът д-р Атанас Камбитов присъства на първото занимание на ОФК „Пирин“ за сезона.

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов изпрати поздравителен адрес на успешно завършилите млади футболни таланти към ОФК Пирин , обучавали се по методиката на „Кървър“.

На 23 април от 10 часа ще се проведе маратон с дължина 4 км, тръгващ от Главна сграда на Американския университет и стигащ до езерото в парк Бачиново.

Официално беше даден старт на Първи Международен турнир по плуване „Пирин – Благоевград“, който се провежда в новоизградения басейн с олимпийски размери в квартал „Еленово“.

Първи международен турнир по плуване „Пирин – Благоевград“ ще се проведе в областния център на Пиринско.

Председателят на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков откри XX юбилейно издание на Държавно първенство по канадска борба, което се провежда в Благоевград.

Община Благоевград осигури нов фитнес за възстановяване на спортистите от ОФК „Пирин”.

На официална церемония в зала „Скаптопара” кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов връчи отличието „Спортист на годината” на Благоевград за 2015г. на вратаря на ОФК „Пирин” Красимир Костов.

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов ще връчи за поредна година приза „Спортист на годината” –Благоевград 2015г.

Волейболен турнир за купата на Община Благоевград ще се проведе в неделя /13 декември/ в областния център.

Приключи XII международен турнир по спортна гимнастика за юноши и девойки, организиран от ГК „Любчо Солачки“ и Община Благоевград в памет на треньора Любчо Солачки.

Над 230 участници от 5 държави ще се включат в XII международен турнир по спортна гимнастика за юноши и девойки, организиран от ГК „Любчо Солачки“ и Община Благоевград.

Носителят на "Златната топка" Христо Стоичков подготвя феноменално шоу по случай своя юбилей догодина.

Спортни дни очакват жители и гости на Благоевград. Началото ще бъде поставено утре/ 16.10.2015г./ с традиционната инициатива на Общински младежки дом „Интензивно ходене- спорт за всички”.

eXTReMe Tracker