Share |

CBS спира "Двама мъже и половина"

Ръководството на канала съобщи, че създателят на сериала Чък Лори ще работи с ентусиазъм над последните епизоди.
"Той има много велики идеи и големи изненади", съобщиха от CBS и обещаха на мястото на "Двама мъже и половина" да се появи ново комедийно шоу.
Първият сезон на сериала се завъртя през 2003 година. Базиран е на отношенията между композитора-женкар Чарли и неговия брат Алън, който след развода с жена си се премества да живее при него. Голямото текучество на жени през къщата, както и неспособността на разведения брат да комуникира с тях създават доста весели ситуации. Действието се разнообразява и от сина на Алън - Джейк, който е чест гост в дома на чичо си, както и от периодичното присъствие на майката на двамата братя. На 7 март 2011 г. Шийн е уволнен от шоуто, заради обидните си коментари по адрес на Чък Лори. От девети сезон Ащън Къчър замества Чарли Шийн. Първият епизод на новия сезон е излъчен в САЩ на 19 септември 2011 година и е гледан от 28.74 милиона американци, в сравнение с първия епизод на миналия сезон, който е гледан от 14.6 милиона американци. Рейтингът на първия епизод от новия сезон е най-големият в историята на сериала. Дотогава най-гледан е бил епизод от втория сезон от 16 май 2005 година, който е събрал 24 милиона души.
На 26 април 2013 CBS подновява „Двама мъже и половина" за единадесети сезон след едногодишни преговори с Къчър и Крайър. Ангъс Джоунс, който в момента следва в колеж е понижен в "поддържащ актьор" в сезон 11 и е заменен от Джени (Амбър Тамблин) - неизвестната досега дъщеря на Чарли.

Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/sezon-muzhe-epizod-1410350.html#ixzz31mFpR1AN


eXTReMe Tracker