Share |

Филип Киркоров отново с лятно турне у нас

Преди две години, лятното турне на краля на руската поп сцена препълни всичките концертни зали. Тази година той отново ще събере своите почитатели: на 28 юни в Летния театър в Бургас, на 30 юни във Варна, на 3 юли във Велико Търново и на 5 юли в НДК в София.

Спектакълът "Другой" е грандиозен като визия, техника и замисъл. В шоуто е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти. Сцената е на 6 нива, а един от най - ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центруфуга, подобна на космически модул. По време на шоуто Филип Киркоров и балетът сменят над 20 визии.

Мултимилионното шоу "Другой" , сравнявано по пищност, мащабност и класа с концертите на Мадона и Лейди Гага е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма създавана от Филип Киркоров.

Филип Киркоров е най-продаваният руски изпълнител за всички времена и никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България.

Роден е на 30 април 1967 г. във Варна в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в СССР. Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, скандали, престижни награди и изпълнения на известни световни сцени - Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, както и в прочутата Карнеги хол в Ню Йорк.

Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/kirkorov-filip-varna-1409067.html#ixzz3170xbVij


eXTReMe Tracker