Share |

Материали за "Гоце Делчев"

Юни 26, 2014

Центровете за кариерно развитие предлагат възможност за кариерно ориентиране и израстване, както и за професионална реализация на заетите лица.

Центровете за кариерно развитие предлагат възможност за кариерно ориентиране и израстване, както и за професионална реализация на заетите лица. Кариерните консултанти в Центровете за кариерно развитие ежедневно проучват наличните свободни позиции, обявени от фирмите, като следят не само обявите и публикациите във фирмените сайтове, но директно се свързват със самите работодатели и проучват кариерни възможности, предлагани от съответния работодател.

Май 30, 2014

Фирмата на депутата Тодор Радулов от БСП „Сградостроител” АД – Гоце Делчев при неясни правила е спечелила поръчка за ремонт на централен довеждащ водопровод и водохващане „Туфча“ на река Туфча в землището на с. Брезница, централен водопровод за общините Гоце Делчев и Гърмен.

Фирмата на депутата Тодор Радулов от БСП „Сградостроител” АД – Гоце Делчев при неясни правила е спечелила поръчка за ремонт на централен довеждащ водопровод и водохващане „Туфча“ на река Туфча в землището на с. Брезница, централен водопровод за общините Гоце Делчев и Гърмен. Това стана ясно по време на парламентарния контрол от отговор на министър Терзиева на въпрос, поставен от народния представител на ПП ГЕРБ Георги Андонов.

Март 6, 2014

Областна дирекция по безопасност на храните- Благоевград внедрява електронна платформа за улесняване обслужването на бизнеса и населението, посочи д-р Михаил Бащавелов, директор на ОДБХ- Благоевград.

Това стана на срещата в Гоце Делчев, организирана от Областна управа-Благоевград с представители на всички териториални поделения на държавната администрация, местната власт и бизнеса. Инициативата бе част от поредицата срещи, организирани в региона за обсъждане на теми и въпроси, които касаят работата на структурите при обслужването на населението и бизнеса.

Март 5, 2014

През последните години форум в подобен формат и на такова ниво не е провеждана , заяви кметът на Гоце Делчев Владимир Москов на откриването на срещата на държавата с представителите на бизнеса в Неврокопско.

На организираната съвместно със Съюза на предприемачите, общинското ръководство на Гоце Делчев и съдействието на общините Сатовча, Гърмен и Хаджидимово, зам. Областните управители Костадин Дурчов и Димитър Капитанов доведоха директори и експерти от всички държавни институции, които имат поделение в област Благоевград.

Май 1, 2013

Георги (Гоце) Николов Делчев е един от най-значимите български революционери.

Георги (Гоце) Николов Делчев е един от най-значимите български революционери. Той е водач и идеолог на Българските македоно-одрински революционни комитети, по-късно известни като Вътрешна македоно-одринска революционна организация. Национален герой в България и Република Македония.

На 4 май, събота,от 10:00 часа, пред паметника на Гоце Делчев, на площад „Македония”, с ритуал по поднасяне на венци и цветя, Благоевград ще отбележи 110 години от смъртта на революционера.

Април 20, 2012

По покана на народния представител Георги Андонов, директорът на НЗОК Пламен Цеков посети Гоце Делчев, за да се запознае на място с текущите проблеми на болничното заведение.

По покана на народния представител Георги Андонов, директорът на НЗОК Пламен Цеков посети Гоце Делчев, за да се запознае на място с текущите проблеми на болничното заведение.

В дискусията с ръководството на болницата и медицинския персонал новият директор на Здравната каса заяви, че е важно да се заработи по-динамично, да се отчете къде има преразход и къде са останали средства, за да може болницата оптимално да се подготви за второто тримесечие.

Февруари 4, 2012

На днешния ден се навършват 140 години от рождението на Гоце Делчев - един от основателите и идеолозите на Вътрешната Македоно-одринска революционна организация. Делчев е сред най-значимите български революционери, почитан като национален герой в България и в Република Македония.

На днешния ден се навършват 140 години от рождението на Гоце Делчев - един от основателите и идеолозите на Вътрешната Македоно-одринска революционна организация. Делчев е сред най-значимите български революционери, почитан като национален герой в България и в Република Македония.

Февруари 4, 2012

Церемонията бе организирана от Община Благоевград.

Церемонията бе организирана от Община Благоевград, а за да засвидетелстват признателност, цветя пред паметника на твореца поставиха главният секретар на Община Благоевград - София Янчева, председателя на ОбС–Благовград - Даниела Савеклиева и областният управител – Костадин Хаджигаев.

На събитието присъстваха представители на местната власт, църковното настоятелство, културни и обществени деятели, общински съветници и граждани.

Юли 19, 2011
eXTReMe Tracker