Share |

Материали за "братя Галеви"

Август 17, 2012

Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност (КУИППД) внесе иск в окръжния съд в Кюстендил за отнемане на имущество от Ангел Христов и Пламен Галев, техните съпруги и контролираните от тях дружества, съобщиха от комисията.

Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност (КУИППД) внесе иск в окръжния съд в Кюстендил за отнемане на имущество от Ангел Христов и Пламен Галев, техните съпруги и контролираните от тях дружества, съобщиха от комисията. Общо става въпрос за имущество за 4 250 189 лв. За всеки от двамата сумата е приблизително половината от посочената.

Юли 23, 2012

Петгодишни условни присъди за управителя Веселин Пейчев и счетоводителя Невена Станоева - счетоводител на “ИНФРА АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ" ООД, гр. Дупница със съдружници Ангел Христов, Пламен Галев и Феодор Феодоров от гр. Перник, постанови с окончателното си решение последната инстанция – Върховният касационен съд.

Петгодишни условни присъди за управителя Веселин Пейчев и счетоводителя Невена Станоева - счетоводител на “ИНФРА АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ" ООД, гр. Дупница със съдружници Ангел Христов, Пламен Галев и Феодор Феодоров от гр. Перник, постанови с окончателното си решение последната инстанция – Върховният касационен съд. Така магистратите бетонираха решението на САС, взето по-рано. На първа инстанция пък в Кюстендилския окръжен съд бяха наложени 3-годишни ефективни присъди в затворническо общежитие в Самораново за управителя и счетоводителката.

Май 16, 2012

/КРОСС/ Свидетелят по делото срещу братя Галеви Антонио Якимов разказа в студиото на „Тази сутрин" по бТВ как за неизплатени 100 лв. на дупнишките бизнесмени 10 човека от „личните биячи" на Пламен Галев са го пребили.

/КРОСС/ Свидетелят по делото срещу братя Галеви Антонио Якимов разказа в студиото на „Тази сутрин" по бТВ как за неизплатени 100 лв. на дупнишките бизнесмени 10 човека от „личните биячи" на Пламен Галев са го пребили. "Биха ме поне 40 секунди преди да загубя съзнание. Спомням си как устата ми започна да се пълни с кръв", спомня си Якимов.

eXTReMe Tracker