google

През следващите дни те ще тръгнат на път, посещавайки много градове и маршрути из цялата страна. Целта е да се актуализират Google Street View изображенията на градове, пътища и магистрали в Google Maps.

Това лято колите на Google отново ще обиколят улиците и пътищата на България, за да отразят в Google Maps вечно променящата се инфраструктура и пейзаж.

Световната търсачка Google днес отдава почит на най-големия майстор на оригами Акира Йошизава. Японецът е роден на 14 март 1911 г. и умира на 14 март 2005 г.

Цяла седмица вече снимачен автомобил на Google обикаля Благоевград и околностите.

От Google обещаха масирана информационна кампания у нас преди да започнат снимките, но засега всичко се извършва в информационно затъмнение.

Днес световната търсачка Google посвещава деня на 155-годишнината от рождението на Хайнрих Рудолф Херц. Търсачката приветства потребителите с цветна проекция на електромагнитнта вълна.

Днес Google посвещава деня на 100 годишния юбилей на Чарлз Адамс. Той е създателят на обичаното и странно Семейство Адамс. Това са група от герои плашещи, но симпатични, които пресъздават сатирична версия на идеалното американско семейство.

Днес Google отбелязва в началната си страница рождението на личност с по-различен принос към света – не художник или писател, а човек от бизнеса.

Subscribe to google