Архив

Това става осем години след приватизацията на дружеството от бившия бизнес дует Цветан Василев - Делян Пеевски. След раздорът им той остана под контрола на депутата от ДПС, който за кратко имаше и официален миноритарен дял.

GlobalTech Summit е международен технологичен форум, който обединява конференциите Java2Days, CodeMonsters, AI&Smart Tech, както и безплатните образователни инициативи FreeTech Trainig и Tech4Kids.

През 2017 година в област Благоевград са приключили делата за 1 708 извършени престъпления.

На 12 септември, от 22:00ч., по телевизия Евроком, започва да се излъчва първият хип-хоп сериал ''Лъжливи рими''.

Това поискаха в Отворено писмо до премиера Бойко Борисов учените, специалистите и техническия персонал на НИМХ.

След приключване на работата на археологическия екип експертна комисия към Министерството на културата ще издаде протокол за бъдещите действия относно археологическия обект.

Д-р Вера Стоева от Националната специализирана болница за хематологични заболявания (НСБАЛХЗ) София ще преглежда и консултира безплатно пациенти със съмнение за хематологично заболяване на 13 юли.

Събота, 14 юли, по инициатива на рафтинг клуб Адвенчър Нет ще се проведе добре познатата еко регата „Чиста Струма“ - едно събитие с 8-годишна традиция, чиято цел е да обърне внимание върху опазването на околната среда по поречието на река Струма в

За трета поредна година Сдружение Тук-Там награди със стипендии за магистратура в чужбина талантливи студенти, избрали да продължат професионалния си път в България.

Утре /28.06.2018г./четвъртък/, от 19:00ч. хитовата комедия „СВЕТОВЪРТЕЖ” на Драматичен театър „Н.Вапцаров” е отново на сцената.

Subscribe to Архив