Политика

ЦИК проведе жребия за определяне на номерата в бюлетината на партиите и коалициите за местните избори за 29 октомври. Това са номерата на партиите и коалициите при националната регистрация.

“Даваме официално начало на борбата ни за нормален и европейски Благоевград”, с тези думи се обърна към присъстващите в препълнената зала „Яворов“ кандидатът на „Продължаваме Промяната“ – „Демократична България“ за кмет на Благоевград Методи Байку

Европейската комисия подаде жалба срещу България в Европейския съд в Люксембург заради неизпълнение на задълженията по Рамковата директива за морска стратегия (Директива 2008/56/ЕО).

Еврокомисарят Мария Габриел ще бъде изслушана днес от Европейския парламент в качеството си на кандидат за втори мандат. Изслушването ще продължи три часа - от 19.30 ч. до 22.30 ч. българско време.

Изборите в община Симитли  приключиха още преди да е започнала предизборната кампания. И следващите 4 години общината ще се управлява от Апостол Апостолов.

По време на разговора Бойко Борисов и Зоран Заев отбелязаха, че подписването на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество даде положителен тласък в партньорството между двете страни.

Subscribe to Политика