Новините

Това, че някои кампании се озаглавяват по определен начин, не ги прави по-различни от всяка кампания за намаление. Т.е.

Както всяка година, традиционно през ноември, Американският университет в България (АУБ) отваря врати за най-амбициозните и любопитни гимназисти, техните родители и всички, които се интересуват от повече подробности, свързани с обучението в АУБ.

На 12.11.2019г. Окръжен съд – Благоевград издаде присъди на трима мъже за търсене на археологически обекти без съответно разрешение.

За седма поредна година Драматичен театър „Никола Вапцаров” - Благоевград се присъединява към "Нощ на театрите", част от платформата Европейска нощ на театрите", която ще се проведе на 16 ноември 2019 /събота/. 

Административен съд – Благоевград даде ход на дело, образувано против решение №200-МИ от 28.10.2019 г. на Общинска избирателна комисия Сандански, с което са обявени избраните за общински съветници в община Сандански.

Новият кмет на община Благоевград Румен Томов положи клетва на първата сесия на новият общински съвет.

Три са отворените ценови оферти на допуснатите кандидати в обществената поръчка за избор на изпълнител за проектиране и строителство на 13,2 км от автомагистрала "Струма", в участъка между Кресна и Крупник, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктур

Американският университет в България (АУБ) обяви, че г-н Крейг Хайланд е назначен на поста вицепрезидент с ресор „Развитие“ на университета и ще встъпи в длъжност от януари 2020 г.

Дирекция „Национален парк „Рила“ в партньорство с Националния дворец на децата, РУО – Благоевград, община Благоевград и Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград (ЦПЛР) за поредна година организира Националния ученически ко

Административен съд - Благоевград остави без разглеждане жалбата на Коалиция „БСП за България“ против решение на Общинска избирателна комисия Сандански, с което е обявен резултатът от гласуването при произведените на 27.10.2019 г.

Може да публикувате своята новина/снимка в Благоевград Инфо като попълните следната форма.

Subscribe to Новините