Новините

Административен съд – Благоевград отмени решението, с което ОИК – Благоевград отказа да прекрати пълномощията на кмета на община Благоевград.

Андон Балтаков е новият генерален директор на Българското национално радио (БНР), реши днес медийният регулатор.

На 22 януари от 10.30ч. в Читалнята на Детски отдел  се проведе Детско утро под надслов „Приказките на братя Грим“ по случай 235г. от рождението на Якоб Грим (роден 4 януари 1785г.)

Кметът на община Благоевград инж. Румен Томов откри днес  нова сграда и детски площадки към  Детска градина № 8 „Вечерница" – Благоевград. Церемонията се състоя от 11,30 часа. На събитието присъстваха кметът инж. Румен Томов, зам.

Първият концентрационен лагер за политически противници на режима е създаден през януари 1945 година в Свети Врач – там са събрани около 800 души, които работят по железопътната линия Крупник-Кулата.

През март зрителите ще се насладят на класическата комедия на нравите, написана от Молиер – един от най-поставяните автори в света.

Синдикат „Образование“ предложи задължителен обхват на децата от 3 до 7 години, когато се дискутираше политиката за предучилищното образование и се пишеше последния училищен закон, но тогава, за съжаление, това не се случи.

Продължава дългият, сух и сравнително топъл период от зимата на 2019 - 2020 година.

Най-новото попълнение на ФК Пирин пътува към новия си дом.

Ръководството на клуба постигна сделка със световноизвестния концерн VDL и от понеделник орлетата ще разполагат с ултра-модерен и нов автобус от същата марка.

Може да публикувате своята новина/снимка в Благоевград Инфо като попълните следната форма.

Subscribe to Новините