Регион

Върховен административен съд остави в сила решение № 2525 от 22.11.2019 г. на Административен съд – Благоевград, с което бе потвърден избора на кмет на кметство Копривлен, община Хаджидимово.

Това заяви областният координатор на ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков. „Благодаря на премиера Борисов и на Министерския съвет за финансовата подкрепа, която оказват на общините от нашата област.

Със свое решение Административен съд – Благоевград потвърди Решение № 113-МИ/ 28.10.2019г. на Общинска избирателна комисия – Струмяни, с което е обявен резултатът от произведените на 27.10.2019 г. избори за общински съветници.

Административен съд – Благоевград даде ход на дело, образувано против решение №200-МИ от 28.10.2019 г. на Общинска избирателна комисия Сандански, с което са обявени избраните за общински съветници в община Сандански.

Наградите на лауреатите във фестивала бяха връчени на красив заключителен спектакъл на откритата сцена в село Микрево. 

Журито бе в състав: 

Две наказателни процедури срещу България имат пряка връзка и с проблемите на Натура 2000 зоните в Кресненския пролом.

„Продължавайте да строите и шеста, рецесия така се бори – с нови заводи, квалифицирана работна ръка и възнаграждения, които да подхождат на хората, които работят тук“, заяви премиерът Борисов по време на приветствието си.

Концертната програма за празника на град Симитли – 8-ми септември, ще бъде на площада и ще започне в 18:00 часа.

Международния фолклорен фестивал „Малешево пее и танцува“ стартира на 4-ти, 5-ти и 6-ти октомври 2019 г. в с. Микрево, община Струмяни.

Subscribe to Регион