Благоевград

Това става осем години след приватизацията на дружеството от бившия бизнес дует Цветан Василев - Делян Пеевски. След раздорът им той остана под контрола на депутата от ДПС, който за кратко имаше и официален миноритарен дял.

През 2017 година в област Благоевград са приключили делата за 1 708 извършени престъпления.

Това поискаха в Отворено писмо до премиера Бойко Борисов учените, специалистите и техническия персонал на НИМХ.

След приключване на работата на археологическия екип експертна комисия към Министерството на културата ще издаде протокол за бъдещите действия относно археологическия обект.

Д-р Вера Стоева от Националната специализирана болница за хематологични заболявания (НСБАЛХЗ) София ще преглежда и консултира безплатно пациенти със съмнение за хематологично заболяване на 13 юли.

Събота, 14 юли, по инициатива на рафтинг клуб Адвенчър Нет ще се проведе добре познатата еко регата „Чиста Струма“ - едно събитие с 8-годишна традиция, чиято цел е да обърне внимание върху опазването на околната среда по поречието на река Струма в

Утре /28.06.2018г./четвъртък/, от 19:00ч. хитовата комедия „СВЕТОВЪРТЕЖ” на Драматичен театър „Н.Вапцаров” е отново на сцената.

С група от 24 футболисти изпадналият във Втора лига "Пирин" стартира лятната си подготовка на стадион „Христо Ботев“.

За поредна година Община Благоевград организира олимпийско бягане. Спортното събитие ще се проведе на 23 юни- Международен олимпийски ден и Деня на българския олимпиец. Старта ще бъде даден в 09:30 часа, около езерото в парк „Бачиново“.

При изключително силен интерес стартира „Лятна академия”, която се провежда на открито в квартал ”Вароша” в Благоевград. В академията се включиха много желаещи в различните занимания по интереси.

Subscribe to Благоевград