Хилда Казасян със самостоятелен концерт в Благоевград

На 4ти октомври в Благоевград (зала"Яворов") от 19:00 часа ще се състои самостоятелният концерт на Хилда Казасян. Мотото на изявата е "Да послушаме кино".

Програмата включва едни от най-популярните филмови песни и инструментални теми от толкова обичаното старо българско кино. На сцената ще бъдат още Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, а специални гости отново ще са Теодосий Спасов и Васил Петров. Мултимедията, която превръща този концерт в истински спектакъл е дело на Васил Къркеланов, а аранжиментите са направени специално от Живко Петров и Христо Йоцов.

„Много съм щастлива, че втория етап на нашето концертно турне "ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО" стартира именно в Благоевград, където преди няколко месеца имах удоволствието да участвам в „Blagoevgrad BLUES & JAZZ”и да усетя отношението и обичта към нас и това, което правим. Още по-щастлива съм, че с нашият концерт даваме начало на честванията по повод "107 год. от освобождението на Горна Джумая'. Нямам търпение да се потопим заедно в магията и очарованието, които носят старото незабравимо българско кино.“ 

Билети за събитието може да закупите в мрежата на Ивентим и на място в  залата.