Stand-up comedy за деня на влюбените в драматичен театър Благоевград

Драматичен театър – Благоевград кани своите зрители на един „екстремно” различен 14 февруари – много хумор и промоционални цени на билети. 
"От личен опит. Дотук." е авторски текст на Аладин Алиибрахим, с помощта на неговия приятел Георги Янев. Шоуто със сигурност не представя отличния опит на актьора, а напротив. Лишен от баналности или битовизъм, Аладин споделя абсурдите на живота си.! 

Аладин Алиибрахим е на 25 години от Бургас. Завършил НАТФИЗ със специалност „Актьорско майсторство“ за Куклен театър в класа на проф. Боньо Лунгов. От една година  и половина е част от трупата на благоевградския театър. От няколко месеца поставя стендъп комедия, която се радва на голям успех. Освен това е и хореограф. Преподава и хип-хоп.     

Очакват Ви много абсурдни истории и нелепи ситуации, разкриващи личния опит на Аладин, който заради жена остана без кола , гръбнак  и  достойнство.

Както самият актьор споменава в интервю: „Всяка история е интересна и предизвиква емоция, най – вече когато човек се припознае в нея.”.