МГЕРБ с акция на първия учебен ден

По случай първия учебен ден, представители на МГЕРБ подариха български трикольор във всяко едно училище в областта. “Не случайно избрахме начина, по който да поздравим учителите и учениците със започването на учебната година. Националното знаме е символ на родолюбие, а това е първият урок, който трябва да получат децата ни в училище” – коментираха организаторите.

Освен български флаг, младежите от управляваща партия връчиха на директорите и поздравителен адрес, в който се казва следното:

“Без съмнение трудът на българските учители е ежедневен подвиг в името на обучението и изграждането на новите поколения. Това е много повече от професия. Това е призвание. Ето защо в историята на България образът на учителя винаги е заемал особено място и е получавал заслужен респект.

Възпитаниците на всяко едно училище са много повече от бъдещето на тази страна. Те са настоящето, което се развива и расте пред погледите ни. Те са онази движеща сила, която ни кара да преодоляваме препятствията и трудностите, за да направим България по-добро място за живот.”