Новините

Благоевградската рок група BLACK ROSE представя нова песен и видеоклип към нея.

48-годишен мъж от Благоевград е починал от коронавирус, съобщи днес на заседанието на Областния кризисен щаб директорът на РЗИ-Благоевград д-р Калоян Калоянов.

Община Благоевград стартира кампания за преброяване на домашни и бездомни кучета на територията на областния център и прилежащите малки населени места. 

Новата академична година за студентите в редовна форма на обучение започва на 27 септември 2021 г. (понеделник).

Обявени са резултатите от проведеното на 7 юли 2021 г. първо класиране по специалности. Новоприетите кандидат-студенти трябва да се запишат в специалността, в която са приети, за да запазят мястото си в класирането.

"Демократична България" закрива предизборната си кампания в Благоевград на 09.07.2021/петък/ с велошествие, а след това и с приятелска, демократична среща в парк Бачиново.

Председателят на Общински съвет –  Благоевград Радослав Тасков проведе първа работна среща с новоизбрания кмет на Община Благоевград Илко Стоянов и Областния управител Николай Шушков. 

На балотаж в Благоевград за избор на кмет на Община Благоевград на 4 юли отиват Илко Стоянов от „Има такъв народ“ и независимият кандидат Румен Томов.

В Благоевград се провеждат частичните избори за кмет на общината. Седем са кандидатите за кметския стол в областния център на Пиринско. Трима от тях са издигнати от инициативни комитети, а останалите четирима са партийни.

Тежка изборна програма се очертава с Благоевград, на 27 юни предстоят кметските избори, на 4 юли евентуален балотаж и на 11-ти Юли парламентарни избори.

Може да публикувате своята новина/снимка в Благоевград Инфо като попълните следната форма.

Subscribe to Новините