Регион

Единайсет ограничителни колчета са изрязани в участъка от пътя през Кресненското дефиле от недобросъвестни граждани, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Тестването бе извършено след съгласуване с Националния оперативен щаб, за да се констатира обективно здравния статус на жителите на първата карантинирана община в страната.

В 10,30 часа започна мащабното изследване за коронавирус. В Медицинския център в курорта работят два екипа от Районната здравна инспекция

Масовото тестване на населението в Банско за COVID-19 се отлага за следващата седмица.

"Разпореждам още днес на щаба да започне масирано тестване на Банско", обяви премиерът Бойко Борисов в сряда сутринта по време на брифинг в Министерския съвет.

Общинският кризисен щаб информира, че обстановката в града е спокойна.

Върховен административен съд остави в сила решение № 2525 от 22.11.2019 г. на Административен съд – Благоевград, с което бе потвърден избора на кмет на кметство Копривлен, община Хаджидимово.

Това заяви областният координатор на ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков. „Благодаря на премиера Борисов и на Министерския съвет за финансовата подкрепа, която оказват на общините от нашата област.

Със свое решение Административен съд – Благоевград потвърди Решение № 113-МИ/ 28.10.2019г. на Общинска избирателна комисия – Струмяни, с което е обявен резултатът от произведените на 27.10.2019 г. избори за общински съветници.

Subscribe to Регион