Спипаха двама пияни зад волана

През изминалото денонощие на територията на област Благоевград от полицейски служители имащи отношение към безопасността на движението по пътищата, са констатирани двама водачи на МПС, шофиращи с наличие на алкохол в кръвта над 1,2 промила.

На 18.09.2012г. около 19:00 часа по път №197 р. Места в посока гр. Гоце Делчев, лек автомобил „БМВ”, управляван от неправоспособният водач - А.Б./39г./ от с. Хвостяне, общ. Гърмен, поради несъобразена скорост от страна на водача излиза от дясно на пътното платно и се блъска в крайпътна ограда. В резултат на станалото ПТП няма пострадали. След направена проверка с техническо средство е установено, че водача А.Б. е с наличие на 3,20 промила алкохол в издишания въздух.

На 17.09.2012г. около 22:30 часа по ул. „Екзарх Йосиф” в гр. Разлог, от полицейски служители на РУП-Разлог е спрян за проверка товарен автомобил „ЛДВ 400 Конвой”, управляван от Д.К./32г./ от гр. Разлог. След направената проверка с техническо средство е установено, че същият шофира с наличие на 2,19 промила алкохол в издишания въздух.