Условия за ползване на услугите на „Благоевград Инфо“

Използването на "Услугите" на сайта "Благоевград Инфо" се счита за приемане на настоящите Условия чрез факта на използването им. Ако не приемате настоящите Условия, моля не използвайте сайта.

 

1.Съдържание

Благоевград Инфо приветства повторната употреба, препубликуването и разпространението на съдържание, публикувано на нашия сайт.

Продажбата на съдържание на Благоевград Инфо е абсолютно забранена.

Когато използвате съдържание на Благоевград в цялост, изискваме да отбележите Благоевград Инфо с линк, поставен преди текста на статията и водещ до blagoevgrad.info

Сайтът Ви е предоставен за лична информация, за обогатяване на знанията, задоволяване на любопитството Ви, за забавление и информиране.

Ние не твърдим и не гарантираме, че информацията на този Сайт е вярна, пълна и актуална.

Ние не носим отговорност за щети, включително директни или последващи, произлизащи от използването или невъзможността за използване на информацията, произлизащи или свързани с ползването на Сайта.

2. Публикуване на ваша информация на сайта

Когато ни изпращате текст, снимки, видео или други графични и/или мултимедийни материали, вие се съгласявате, че вие сте създали текстовите, графичните и/или мултимедийни материали или, че вие имате разрешение от или сте оторизиран от собственика на материала да ни го изпратите. Изпращайки материала Вие ни предоставяте не ексклузивен безплатен лиценз да публикуваме, препубликуваме или използваме по друг начин текстовите, графичните и/или мултимедийни материали във всякакъв формат.

Избрани текстове, фотографии, графични материали, мултимедийни, видео материали ще бъдат публикувани, премахнати или променени по усмотрение на редакторите и вие няма да получите възнаграждение дори и ако материалите ви бъдат публикувани, освен ако имате изрична писмена уговорка.

Ако забележите, че дадена информация е невярна или непълна, моля да се свържете с нас на reklama@blagoevgrad.info за рекламна информация, news@blagoevgrad.info за всичко свързано с новините. За всичко останало може да се свържете с нас чрез office@blagoevgrad.info

Имаме правото да променяме общите условия за ползване по всяко време, като ги публикуваме тук в сайта.

Може да включите своя обект в каталога на Благоевград Инфо като попълните следната форма.

Може да публикувате реклама/промоция за своя обект в каталога на Благоевград Инфо като попълните следната форма.

Може да публикувате своята обява в Благоевград Инфо като попълните следната форма.

Може да публикувате своята новина/снимка в Благоевград Инфо като попълните следната форма.