Share |

50 ретро автомобила на "Рали Разлог" 2011

Днес от Разлог стартираха 50 ретро автомобила, с масово гръцко участие.

Основен организатор на мероприятието е Община Разлог и клуб „ЛЕКАМ” (Гърция), която има лиценз за провеждането на подобни ретро ралита.Президентът на клуб „ЛЕКАМ” Георгиос Цалиос лично благодари на инж. Красимир Герчев за гостоприемството.

Стартът на планинското рали в Разлог бе даден от инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог, който развя флагът и даде път на първия автомобил. Повече от час красивите ретро возила бяха паркирани на централния площад на Разлог,като достъпни за снимки от жителите и гостите на Разлог. Една от най-атрактивните машини според жителите на Разлог, които се види e Ferrar Mondial от 1982г., Мерцедес 450SL (W107) от 1974г., Cadillac Seville.

Съдийски екип с автомобили осъществяваха контрол за движението на екипите. Една част от екипите се движиха без особено старание да спазват всички задължителни скорости и времена, по правилата установени от FIVA или FIA. зададени от съдиите. Болшинството от екипажите обаче, вложиха много усилия и старание, за да не получат наказателни наказателни точки. Екипажите на планинското ретро-рали направи обиколка на Рила и Пирин. Създадена бе отлична организация и пълно съдействие на полицията в града.

eXTReMe Tracker