Share |

67-мъж пострада при катастрофа край Разлог

Пострадалият е настанен в Пирогов

67-годишен мъж от град Разлог е транспортиран за УМБАЛСМ "Пирогов" с политравма, след като пострада при катастрофа край града, съобщава БГНЕС.

Сигналът за тежкото ПТП, станало на пътя Разлог - Предел - Симитли е подаден на тел 112 в 21.15 часа снощи. Инцидентът станал в района на бензиностанцията на 5-ти км. след Разлог в посока прохода Предел.

67-годишният Петър Тинчев отивал на работа на обект край града, където работел като охранител. Автомобилът, управляван от Тинчев се блъснал челно в друг автомобил, управляван от 36-годишния Здравко Спиров от Гоце Делчев.
Вследствие на удара най-тежко е пострадал охранителят Тинчев. Той е с политравма - 8 счупени ребра, таз и открита фрактура на крака. След като е закаран в болницата в Разлог, Тимчев е транспортиран по спешност за Благоевград. Към 24 часа снощи с линейка на ЦСМП-Благоевград е транспортиран за "Пирогов".

При катастрофата е пострадал и Здравко Спиров от Гоце Делчев, който е настанен в отделението по ортопедия на МБАЛ - Благоевград с фрактури на предмишницата и китката.

Причините за пътния инцидент се изясняват от РУП-Разлог, по случая е заведено дознание.

eXTReMe Tracker