Share |

Светлините на коледната елха в Разлог са включени

Светлините на коледната елха в Разлог бяха включени от кмета на курортния града инж. Красимир Герчев на 9 декември точно в 18:00 часа.

Преди това пред 40-годишния бор до сградата на общинска администрация в Разлог талантливите деца от Младежкия център пяха и танцуваха под звуците на коледни песни. Инж. Красимир Герчев пожела светли християнски празници, здраве и благоденствие във всеки дом.

И тази година бе спазена традицията в Разлог да се украси живо коледно дърво. 17-метров смърч празнично свети с над 500 метра трицветни светещи гирлянди, както и с лампи и цветни топки. За истинското празнично настроение са украсени със светещи гирлянди още 5 коледни дръвчетата. Приказно пременена в светлини е и самата сграда на общинската администрация около, която има светещи храсти. Булевард на елхите радва не само жителите, но и гостите на града.

В празничната програма на открито по случай тържественото запалване на светлините се включи и Дядо Коледа със своите помощници джуджетата.

Тази година коледни светлини огряват улици в Разлог. Празнична украса има и сградата на читалището в града. С коледно-новогодишна украса са и повечето домове и витрини на магазини и офиси.

eXTReMe Tracker