Share |

Бербатов в националния?

“Да, чухме се с Димитър Бербатов по телефона - призна за в. “Труд” Любослав Пенев

София /КРОСС/ Любо Пенев и Димитър Бербатов са провели дълъг телефонен разговор за евентуалното завръщане на звездата в националния отбор. Селекционерът е потърсил футболиста по-малко от 24 часа след изявлението му в Манчестър във вторник. Там рекордьорът по голове за “А” отбора даде специално интервю пред 16 български журналисти, в което намекна за евентуално преосмисляне на решението си да се откаже да играе за България.

“За да се върнеш някъде, трябва да те поканят - обясни №9 на “Юнайтед”. - Ако това стане, може да обмисля. Но какъв национален, аз не играя в клуба си. Иначе, който иска, може да ме намери. Телефонът ми е включен.”

“Да, чухме се с Димитър Бербатов по телефона - призна за в. “Труд” Любослав Пенев. - Разговаряхме около двайсетина минути, но - естествено - подробности не мога да разкрия. Не е професионално и не е джентълменско, съгласете се. Само ще ви кажа по темата - засега положението остава същото. На този етап без изменение. Разбрахме се отново да се чуем и по възможност да се срещнем.”

eXTReMe Tracker