Разлог участва в Световното туристическо изложение World Travel Market в Лондон, Великобритания

За втора поредна година Разлог участва в Световното туристическо изложение World Travel Market в Лондон, Великобритания. Това е най-голямата борса за професионалисти в туристическата индустрия и второто в света престижно туристическо изложение World Travel Market.
Разлог рекламира туристическите продукти, които предлага. Най-силно туроператорите са привлечени от възможностите, които Разлог предлага като културна, СПА и голф дестинация. Планинската община се представя като туристическа дестинация съвместно с общините Банско и Кресна. През месец октомври отново съвместно с другите две общини Разлог взе участие в изложениeто Tour Salon проведено в Познан, Полша
Тази година България се представя в Лондон с национален щанд на площ от 295 кв. м. със слогана Bulgaria - A discovery to share. Освен на традиционните туристически продукти в рамките на изложението се акцентира и върху културните, балнео, спа и уелнес възможности на България като туристическа дестинация. На лондонската борса за първи път са пристигнали и туроператори, работещи на севернокорейския пазар. В изложението WTM участие традиционно взимат изложители от над 180 страни, а стойността на сключените сделки надхвърлят 3.5 млрд. долара.
Изложението продължава до 6 ноември.