Share |

Цветан Цветанов: Кметът на Благоевград Атанас Камбитов е достоен и ценен авторитет, доказал се през този мандат

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов е достоен и ценен авторитет, доказал се през този мандат. Коментира за председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по повод кандидатите за предстоящите кметски избори в област Благоевград.
„Членовете на общинската структура категорично са доказали, че стоят зад него в един следващ мандат”, каза Цветан Цветанов.
Като успешни, той определи още кметовете на Банско и Разлог – Георги Икономов и Красимир Герчев. „Убеден съм, че хората ще оценят това, което са направили въпреки затрудненията, които имаха с експеримента „Орешарски” и коалицията БСП, ДПС, И „Атака”. Кметовете натрупаха доста опит, администрациите започнаха да подготвят проекти по европейски програми, което даде възможност да се реализират проекти с европейската солидарност, а това е добра перспектива за развитието на курортите в Благоевградска област”, коментира още Цветан Цветанов. Той уточни, че в структурите в страната текат събрания за номиниране на кандидати за кметове.
За момента в общините Сатовча и Гърмен, където днес Цветан Цветанов проведе срещи с местните структури, все още няма конкретни кандидати. „Вероятно имената ще станат ясни след 20 юни, като ПП ГЕРБ категорично ще заложат на почтени и уважавани хора”, каза още Цветан Цветанов.

eXTReMe Tracker