Share |

Структурата на Жени ГЕРБ – Благоевград номинира ново общинско клубно ръководство

Структурата на Жени ГЕРБ - Благоевград проведе отчетно-изборно събрание, на което бяха направени номинации за избор на ново клубно ръководство. Гости на събранието бяха областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева, областният координатор на ЖГЕРБ Адриана Мелниклийска и общинският ръководител на партията в Благоевград Йордан Андонов.

„Преди повече от 6 години в Благоевград учредихме съсловната организация Жени ГЕРБ с много хъс, ентусиазъм и амбиции. През тези години преминахме през не малко трудности и битки, имахме върхове и спадове, но заедно превърнахме Жени ГЕРБ-Благоевград в най-активната организация с оригинални инициативи и идеи в помощ на другите, с голям отзвук в местната общност”, заяви Даниела Савеклиева, доскорошен областен ръководител на съсловната организация. Тя отчете дейността на структурата от създаването й през 2008 г., като припомни едни от най-значимите инициативи и превърналите се в традиционни през годината събития, насочени към децата и в помощ на възрастните хора.

В събранието участваха 70 жени от Благоевград, които направиха пет номинации за общински клубен ръководител, две от предложените дами си направиха отвод и така на гласуване бяха подложени три кандидатури. За общински клубен организационен секретар бяха направени четири номинации.

Предстои новото клубно ръководство да бъде утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

eXTReMe Tracker