Share |

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов представи кандидатите за кметове на партията в област Благоевград

Настоящият кмет на община Благоевград д-р Атанас Камбитов бе представен официално като категоричен кандидат за втори мандат от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. В благоевградската зала „22 септември” бяха обявени и всички номинирани кандидати за кметове на общини в област Благоевград от ПП ГЕРБ и бе представен слоганът на кампанията "Видими резултати за България!" На събитието присъстваха народният представител от ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева, представители на общинските структури на ПП ГЕРБ, гости и привърженици на партията.
„Кметът Камбитов е човекът, който преобрази Благоевград в позитивен план. Опитът, който натрупа като народен представител, му помогна да управлява Благоевград по най-добрия начин. Това бе най-правилният избор на ГЕРБ  за Благоевград за местния вот през 2011 година”, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов при представянето на кмета д-р Атанас Камбитов. Цветанов пожела на първи тур да бъдат надминати онези 60 %, с който кметът Камбитов зае кметския пост преди четири години и допълни, че по този начин цялата администрация и всички, които ще бъдат избрани за Общински съвет, ще могат да започнат работа веднага по цели и приоритети, свързани с новия финансов програмен период.
Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов благодари за подкрепата и утвърждаването на кандидатурата му за кметските избори 2015г. на ГЕРБ- Благоевград, на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и зам.- председателя Цветан Цветанов. Община Благоевград е една от малкото общини в страната, която завърши всички европроекти без 1 лв. санкция, подчерта д-р Атанас Камбитов, който бе категоричен, че влиза с увереност и самочувствие в предизборната битка.
„Със самочувствието на един успешно реализиран мандат. Ако попитаме как се оценява един успешен мандат - най-обективният критерий са числата. Бюджетът на община Благоевград за последните четири години от 38 млн. лв. стана 59 млн. лв. В момента изпълняваме санирането, като след 3-4 месеца Благоевград ще бъде преобразен и тогава видимите резултати ще бъдат още по-видими. В момента по ОП „Региони в растеж“ 65 милиона лв. е изискването по ос 1 да предадем проекти, ние работим по проекти за 361 милиона лева”, каза още Атанас Камбитов и допълни „Нашите мечти са напълно реални, напълно достижими, напълно постижими. В предизборната кампания ще работим позитивно, ще обясняваме на хората, че това може да се случи и когато те ни повярват, когато сме заедно, това ще стане”. Кметът Камбитов пожела успех на своите колеги и кандидати за кметове от областта, като акцентира, че основната цел е изборите в Благоевград да приключат на 25 октомври, за да продължи работата за подобряване условията в общината.

eXTReMe Tracker