Share |

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев и народният представител Даниела Савеклиева са на официално посещение в Москва

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев и народният представител на ПП ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева са на официално посещение в Москва. В качеството си на заместник-председател на Комисията по икономическа политика и туризъм в Народното събрание Даниела Савеклиева е част от българската делегация, водена от министъра на туризма Николина Ангелкова.
Министърът Ангелкова ще представи България като целогодишна туристическа дестинация в руската Държавна дума. Страната ни е една от малкото държави, която ще имат тази възможност и единствената от региона, получила покана за участие в парламентарните изслушания в Долната камара на Федералното събрание.
Парламентарната делегация на Народното събрание ще участва в Кръгла маса „Развитие на българо-руските отношения в областта на туризма през 2016 г.“ и на среща с представители на Московското правителство и Държавната дума.
Представителите на българския парламент ще бъдат гости и на официалното откриване в Държавната дума на изложба от гравюри и литографии от периода на руско-турската освободителна война 1877-1878 г. Изложбата откри днес председателят на Държавната Дума Сергей Наришкин.

eXTReMe Tracker