Share |

Младежи ГЕРБ-Петрич номинираха ново общинско ръководство

Представители на Младежи ГЕРБ-Петрич проведоха отчетно-изборно събрание и номинираха ново общинско ръководство. За общински ръководител бе издигнат и единодушно избран Димитър Чолев, на 26 години, завършил е „Образователен мениджмънт”. За общински организационен секретар, също единодушно, бе избрана Анастасия Попова, която следва „Политология” в Югозападния университет „Неофит Рилски“.
На събранието присъства и народният представител и общински координатор на ПП ГЕРБ в Петрич Димитър Танев, както и организационният секретар на партията Велко Велев.
„МГЕРБ-Петрич винаги са били много активни. Много от младежите тук заслужават да са част от общинското ръководство и съм сигурен, че имат качествата да се справят много добре с тази задача“, каза Димитър Танев.
„Няма съмнение, че организацията на младежите в Петрич е една от най-активните не само в областта, но и на национално ниво. Това е факт благодарение на доброто взаимодействие между младежката структура и общинското ръководство на партията. Познавам номинираните и съм сигурен, че ще се справят, като една от най-сериозните задачи пред тях е да разшият младежката организация в Петрич“, каза Венцислав Хросинков, областен координатор на Младежи ГЕРБ в Благоевград.
Очаква се Изпълнителна комисия да бъдат утвърди новото ръководство на МГЕРБ-Петрич.

eXTReMe Tracker