Share |

МГЕРБ в Сатовча, Белица и Якоруда проведоха отчетно-изборни събрания

Младежи ГЕРБ от структурите на партията в Сатовча, Белица и Якоруда проведоха отчетно-изборни събрания за номиниране на нови общински ръководства. На събранията присъстваха областният координатор на МГЕРБ в Благоевградска област Венцислав Хросинков и организационният секретар Ана Вангелова.
В Сатовча за общински ръководител единодушно бе избран Здравко Заимов, за секретар също бе издигната само една номинация – на Силвия Джикова. Гости на събранието бяха общинският ръководител на партията Румен Арнаудов, организационният секретар д-р Ани Моллова и общинският съветник Пламен Поюков. Те изразиха подкрепата си за младите хора в партията и им благодариха за активната работа по време на изборите.
На събранието в Якоруда за общински ръководител на младежката структура бе издигната само една кандидатура на Цветелина Масларова, за секретар бяха номинирани двама – Лъчезар Мехомийски и Ангелина Кадурина. Гост на събранието бе общинският ръководител Ваня Гатдерова.
В община Белица младежите на ГЕРБ номинираха за общински ръководител Зарифка Калъчова и Яна Димитрова, като повече гласове събра Зарифка Калъчова. Две номинации имаше и за секретар на организацията – Алекси Грънчаров и Деница Тачева. Общинският ръководител на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев пожела новото ръководство да положи усилие, за да разшири състава на младежката организация.
„Младите хора са двигателят на партията. Много е важно в общини със смесено население, каквито са Сатовча, Белица и Якоруда, младежките организации да са работещи, активни. Така можем да дадем перспектива и възможност за развитие на младежите, защото ГЕРБ е единствената партия, която полага усилия, за да бъдат постигнати такива условия, че младите хора да остават по родните си места“, коментира областният координатор на МГЕРБ Венцислав Хросинков.

eXTReMe Tracker