Share |

Цветан Цветанов: Правителството на Бойко Борисов полага усилия да подобри условията в социалните центрове

Правителството на Бойко Борисов полага максимални усилия да подобри условията , в които работят хората в социалните центрове и потребителите на тези центрове да живеят по-добре. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща в парламента с хора, ползващи различни социални услуги и живеещи в защитени жилища в Благоевград.
Посетителската група бе на гости в Народното събрание по покана на народния представител и областен координатор на ГЕРБ- Благоевград Даниела Савеклиева по повод предстоящия 10-ти октомври - Световен ден на психичното здраве. Групата бе водена от ръководителя на Комплексни социални услуги за възрастни с увреждания Маргарита Бербатова.
Благоевградчани разгледаха сградата на Народното събрание и проследиха работата на депутатите в пленарна зала.
Хората проведоха среща с народните представители от благоевградска област - Даниела Савеклиева, Йордан Андонов, Георги Андонов и Димитър Танев и Галя Захариева- член на Комисията по труда и социалната политика.
Хората с увреждания от Благоевград бяха подготвили символични подаръци ,изготвени лично от тях за премиера Бойко Борисов, за зам.-председателя на партията Цветан Цветанов и за домакина им Даниела Савеклиева.

eXTReMe Tracker