БСП

Бившият шеф на охранителна полиция в ОД на МВР в Благоевград Любен Милев спечели председателското място в БСП. Поста се оваканти след като досегашният областен председател Николай Бошкилов стана депутат.

27 години след началото на демократичните промени агент на Държавна сигурност откри първото тържествено заседание на 44-то Народно събрание.

Общинският съветник от БСП инж. Емил Костадинов депозира питане до кмета на Община Благоевград относно водопровода и канализация на село Логодаж в сервитута на международния път за ГКПП”Станке Лисичково”.

Подписка за изграждането на АЕЦ ” Белене” стартира ОбС на БСП Благоевград.

Да бъде възложен мандат на общинските съветници от БСП да настояват пред ръководните органи на община Благоевград за привличане на средства по програми за спасяването на благоевградския зоопарк предложи Асен Балабанов на състоялия се разширен плен

Подписка за изграждане на тротоар на улица „Броди” в квартал „Струмско” ще внесе днес в Община Благоевград общинският съветник от групата на БСП Асен Балабанов.

Виненият бос и общински съветник от партията столетница Николай Бошкилов се отказа от битката за лидерското място в общинското БСП в областния център на Пиринско.

Subscribe to БСП