Политика

Бившият шеф на охранителна полиция в ОД на МВР в Благоевград Любен Милев спечели председателското място в БСП. Поста се оваканти след като досегашният областен председател Николай Бошкилов стана депутат.

Най-старото дружество на ВМРО в страната - МД „Вардар”от Благоевград на свое заседание предложи Красимир Каракачанов за своя кандидатура ,за председател на ВМРО-БНД на предстоящия конгрес на Организацията, на 17 април, 2016 година в София.

В Община Благоевград ще се проведат консултации с представители на партии и коалиции за определяне състава на Общинска избирателна комисия. Срещата е насрочена за 24 август / понеделник/ от 11.30 часа в зала 101 на общината.

Общинската организация на РЗС определя като свой граждански дълг необходимостта да даде кратка, но ясна оценка за 12 годишното управление на кмета Андон Тотев.

В понеделник, 25 май, беше избрано ново ръководство на структурата на „Движение България на гражданите“ в община Сандански.

В понеделник, 25 май, Димитър Делчев, секретар на Парламентарната група на Реформаторски блок, член на правната и вътрешна комисии в парламента, ще посети Благоевград и Сандански.

Неврокопският митрополит Серафим отслужи тържествен водосвет на новия клуб на РЗС и Граждански съвет "Развитие за Сандански". Повече от петстотин души посетиха офиса на ул.

Народните представители на ПП ГЕРБ от Благоевградска област Даниела Савеклиева, Георги Андонов, Димитър Танев и Кирил Котев поставиха парламентарни питания към служебния министър на регионалното развитие Екатерина Захариева кога ще бъде завършен Л

Меглена Кунева, председател на ДБГ и водач на листата на Реформаторския блок на миналите евроизбори, и Найден Зеленогорски - организационен секретар на Блока и зам.-председател на ДБГ, както и други членове на НС, ще бъдат в Благоевград за участие

Subscribe to Политика