Share |

ДБГ с нова структура в Сандански

В понеделник, 25 май, беше избрано ново ръководство на структурата на „Движение България на гражданите“ в община Сандански. На събранието на общинската структура присъстваха Димитър Делчев, народен представител от „Движение България на гражданите“ от Реформаторския блок и Анна Бистричка, заместник-областен управител на Благоевградска област и областен координатор на ДБГ.

За председател на местната структура бе избран Костадин Стоянов, а негов заместник ще бъде Елена Кръстева. За членове на ръководството в Сандански бяха посочени Стоян Локов, Найден Мутафчиев и Диана Ангелова.

Димитър Делчев поздрави новото ръководство на структурата в Сандански. Радвам се, че и тук успяхме да намерим млади хора, които имат идеи за развитието на района и са амбицирани да ги осъществят, каза още народният представител.

Костадин Стоянов заяви, че местната структура ще работи за подобряване на качеството на живот в община Сандански и за създаването на условия, които да задържат младите хора в града.

След събранието Димитър Делчев отговаря на въпросите на симпатизанти на Реформаторския блок, които искаха да разберат повече за коалиционната политика на Блока в парламента и местните избори.

Пред тях народеният представител заяви, че Реформаторският блок ще бъде единен на предстоящите избори и ще издигне свои кандидати за кметове.

eXTReMe Tracker